25 Eylül 2010 Cumartesi

Taksi 4 Fuul Online İzle

Sinemalar.com Puanı:7.5/10
IMDB Puanı:5.1/10
Yapım:2007 ~ Fransa
Tür:Aksiyon, Komedi
Yönetmen:Gérard Krawczyk
Senaryo:Luc Besson
Yapımcı:Luc Besson
Görüntü Yönetmeni:Christine Lucas Navarro
Müzik:Black Eyed Peas Filmin
Süre:1 saat 31 dk
Gösterim Tarihi:01 Haziran 2007
Oyuncular: Samy Naceri, Frédéric Diefenthal, Emma Sjöberg, Bernard Farcy, Edouard Montoute

Filmin Özeti: Komiser Gilbert, bir otel temizlikçisini terörist, ünlü futbol yıldızı Djibril Cisse’yi ise yasadışı bir göçmen sanacak derecede saftır. Belçikalı bir suçlu Afrika’ya gönderilmeden evvel 24 saat boyunca Marsilya polisine emanet edilir. Emilien bir polis için fazla iyi niyetlidir ve bunun farkına varan zeki hırsız, Emilien’i aslında masum olduğuna ikna eder.




Full Part izle - google

Part 1 izle - yahoo

20 Eylül 2010 Pazartesi

iTunes 10 Media Oynatma Programı İndir

iTunes yazılımı; artık hem Mac hem de Windows işletim sistemleri için mevcut olan, birçok ödül kazanmış bir dijital müzik programıdır.

iTunes Music Store (Müzik Mağazası); Windows işletim sistemi kullanıcılarına, Mac kullanıcılarının oldukça sevdiği aynı çevrimiçi müzik mağazasını; aynı müzik katalogları, aynı kişisel kullanım hakları ve 99 cent'lik şarkı ücretleriyle birlikte sunar. En tanınmış müzik şirketlerinden ve iki yüzden fazla bağımsız markadan alınan
şarkılarla birlikte iTunes Music Store (Müzik Mağazası) katalogu, artık 1.000.000'dan fazla şarkıyı kullanıcılara sunmaktadır.
iTunes yazılımı; kendisini Mac kullanıcıları için en iyi dijital jukebox programı haline getiren, birçok harika özelliği içerir.
Programın bu özellikleri arasında; herhangi bir ekstra özellik için saklanmış olan ücretlendirme problemi olmadan tamamen ücretsiz bir indirme seçeneği; müzik CD'lerinden MP3 ve mükemmel kaliteli AAC formatlarına dönüşüm; akıllı çalma listeleri; 250 adetten fazla ücretsiz internet radyo kanalı; CD'lere ve MP3 CD'lerine özel çalma listeleri yazdırabilme; tüm müzik koleksiyonunu yedekleyebilmek için DVD'lere içerik yazdırabilme; Rendezvous özelliği sayesinde, herhangi bir ağ ya da çapraz platform üzerinde, müzikleri paylaşabilme gibi özellikler bulunur.

iTunes 10 sürümünde yapılan yenilikler ve düzeltmeler:

Müzik temalı sosyal Ping eklendi.

Çeşitli ikonlar yeniden düzenlendi.

13 Eylül 2010 Pazartesi

Ateş Savaşı - Quest For Fire - La Guerre Du Feu Online Fuul İzle

Tür : Fantastik / Macera / Dram

Yönetmen : Jean-Jacques Annaud
Senaryo : Gérard Brach , J.H. Rosny Srr (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Claude Agostini
Müzik : Philippe Sarde
Yapım : 1981, Kanada / Fransa / ABD , 100 dk.

Oyuncular

Everett McGill (Naoh) , Ron Perlman (Amoukar) , Nameer El-Kadi (Gaw) , Rae Dawn Chong (Ika)
Tarihöncesi çağlara, günümüzden 80 bin yıl geriye gidiyoruz. Ulam kabilesine ait mağara adamları için, başında nöbetçi dikip üzerinde titredikleri ateş, en değerli hazineleridir. Doğa olayları sonucu nasıl olduğunu anlamadan buldukları ve nasıl yeniden yakacaklarını bilmedikleri ateş bir gün söner. Aralarından üçünü; Noah,
Amoukar ve Gaw'ı, ateşi yeniden bulup getirmekle görevlendirirler.

Uyumsuz üçlüyü, bu tehlikelerle dolu dünyada çetin bir yolculuk beklemektedir. Tüm yolculuklar gibi, sonunda aradığınız şeyden daha fazlasını bulacağınız bir yolculuk...
Jean-Jacques Annaud'nun, konunun uzmanı bilim adamlarının danışmanlığında çektiği bu Oscar ödüllü yapım, tarihöncesi dönemi tiye almaksızın natürel bir tonda gözler önüne seren belki de ilk dişe dokunur sinema filmi. Henüz konuşma yetisine sahip olmayan mağara adamlarının jest ve mimikleri özel bir dil oluşturacak şekilde, uzmanlar tarafından yaratılmış... iyi seyirler

12 Eylül 2010 Pazar

VLC Media Player 1.0.5 Multilanguage Portable

VLC Media Player, tam adı VideoLAN Client Media Player olan, açık kaynak kodlu bir çoklu ortam yürütücüsüdür. Günümüzde sahip olduğumuz ses ve video dosyalarını oynatabilmek için neredeyse hepimiz bir çözücü paketi kullanmak zorunda kalıyoruz. Zaman zaman elimizdeki ses ve video dosyalarını oynatamadığımızdan, birçok çözücü paketini denememize rağmen hala sorunlar yaşadığımızdan yakınıyoruz.
Bir çözücü paketi sahip olduğumuz dosyaların bir kısmını oynatabilirken, bir diğer paket ise diğer dosyalarımızı oynatabiliyor. Yani elimizdeki ses ve video dosyalarını sorun yaşamadan oynatabilmek için oldukça büyük bir uğraş veriyoruz. VLC Media Player yazılımı tüm bu soruları ortadan kaldırıyor


http://rapidshare.com/files/814457/VLC_Portable_1.0.5.rar


11 Eylül 2010 Cumartesi

Diginet TV Maç İzleme Programı İndir







Üreticinin acıklamasına göre:

Diginet TV ülkemizde ve dünyada internet üzerinde yayını bulunan birçok tv-radyo kanalını , online filmleri ve oyunları birarada toplayıp kullanıcılarına ücretsiz sunan digital bir platformdur. Diginet TV indirmek ve kullanmak tamamen ücretsizdir.Diginet TV ile İnternette yayınlanan maçları canlı izleyebilir, ülkemizde ve dünyada bulunan 285TV kanalı canlı olarak izleyebilir,115 radyo kanalını dinleyebilir, son çıkan filmleri online izleyebilir, yüzbinin üstünde mp3 ü dinleyebilir, 55 adet son çıkan oyunları oynayabilir, İstanbul Trafik

kameralarını ve yol yoğunluğunu görebilir, Kuran-ı Kerim okuyabilir,Fatura borcunuzu sorgulayabilir, hava durumuna bakabilir ve aynı zamanda sohbet edebilirsiniz.Ayrıca bu son sürümde Türkiyedeki mobese kameralarını izleyebilir, Dünyanın çeşitli ülkelerindeki hayvanat bahçelerini canlı izleyebilir, İnternet hız testi yapabilir, birçok dilde çeviri yapabilir ve hatta teletexte bile bakabilirsiniz.




Ayrıca bu sürümde Yayını yenileme ve önceki izlediğiniz kanala gitme özelliği de eklenmiştir.


 Program güncellenmiştir:Diginet tv wepkolik olarak isim degiştirmiştir program özelik olarak aynidir.





















Goldfish Aquarium Screensaver 2.0-3d Gerçekçi Ekran Koruyucu

Screensaver 2.0 Download 3D Çok Şık Balıklı Akvaryum Ekrankoruyucusu İndir.Akvaryum zevkini bilgisayarında yaşamak isteyenler için harika 3 boyutlu akvaryum. Her çeşit her renk japon balıklarının
bulunduğu çok şık bir akvaryum. Bence butür ekran koruyucular her bilgisayarda olmalı. Kendimde kullanıyorum ve bunları izelemek gerçekten gerçek akvaryum tadını veriyor.



http://hotfile.com/dl/59799181/60d787b/Goldfish_Aquarium_2.0.rar.html

8 Eylül 2010 Çarşamba

Bayramınız Mubarek Olsun

Geleceğin Ekran Teknolojisi


isveçli tat firmasının 2014 yılı için planladığı arayüz projesi


Güneş Paneli Nasıl Yapılır Merak Ettinizmi? Bakın

Son zamanlarda popülerliği artan ve maliyetleri gün geçtikçe ucuzlayan güneş panelleri artık hayatımıza iyiden iyiye girmeye başladı. Eğer olurda kendiniz bir panel yapmak isterseniz bu siteden yararlanarak eklediğimiz proje size yardımcı olacaktır.

Gereken malzemeler;
Bakır levha.
Oksitlenmiş bakır levha (bakır oksit)
Lehim
CD kabı
Silikon tutkal

İlk önce bakır plakaları oksitlemek gerekir. Bununi için bakır levhaları elektrikli ısıtıcı da ısıtmak gerekmektedir.
Isıttığımız levhanın aşağıdaki görünümde olması gerekmekte.
Bakır levha bu hale gelinceye kadar üzerindeki tabakalar düzenli olarak temizlenmelidir. Bunun için zımparalamak çözüm olabilir.

ilk önce oksitlemediğimiz, temiz haldeki bakır plakayı, resimdeki gibi U şeklinde kesiyoruz, daha bir ucundan lehim yapıyoruz ve aşağıdaki gibi CD kutusunun içerisine silikonluyoruz.

Daha sonra ısıtarak oksitlediğimiz bakır levhayı bir ucundan kablo ile lehimliyoruz.

Daha sonra da; önceden CD kutusuna silikonladığımız u plakanın üzerine bu oksitlenmiş bakır levhayı silikon ile silikonluyoruz. Burada dikkat edilmesi gereken konu 2 levhanın birbirine temas etmemesi, arada muhakkak silikon kullanılması. !!!!!!


<><><><><>
<><><><><>

Yaptığımız panel güneş altında, 0.25 V voltaj ve 40 mAh akım üretmektedir, güç olarak ise 0.0000125 watt lık bir güç üretmiş oluruz.

Eset Nod32 Key Programı Yeni Son Sürümü 2010



Eset nod32 keyleri elinizin altında…



http://hotfile.com/dl/58216641/503e58c/es_ke_in.rar.html

11 Eylül 2001 Saldırılarının Resmi 5240 Adet



11 Eylül 2001 de Dünya Ticaret Merkezi kulelerine çarpması sonucu meydana gelen kaos ve yaşananlardan görüntüler. 5240 adet resim…















http://hotfile.com/dl/67405480/159f547/11_eylul.rar.html

Ücretsiz Türkçe iMesh 10 İndir

iMesh ile en büyük müzik topluluğuna katılın. %100 yasal P2P dosya paylaşımı sağlayan bu yazılımı kullanarak 15 milyondan fazla bedava şarkı ve video, 2 milyondan fazla orijinal yapımcısından lisanslı yüksek kalite şarkıya ulaşabilirsiniz.

Casus ve reklam yazılımı gibi hiçbir kötü niyetli yazılım olmadan dünyanın en hızı yüklemelerini yapabileceğiniz iMesh, favori sanatçınızın tüm albümlerine veya beğendiğiniz şarkılarına ulaşabileceğiniz hızlı ve kullanımı basit bir program.

Yenilikler:
* Tamamen yenilenen, değiştirilebilir renk seçenekleri ile şık ve kolay kullanımlı kullanıcı arayüzü
* Taşınabilir müzik oynatma aygıtı desteği ile müziğinizi iMesh üzerinden istediğiniz yere götürme imkanı
* Kullanıcı profillerine, fotoğraflara ve müziklere göz atma
* Önceki sürümlere göre daha hızlı mp3 indirme işlemleri
* Yüksek kalitede (HD) video klipler izleme


http://download.cdn.imesh.com/r/cdn/0/iMeshV10tr.exe

7 Eylül 2010 Salı

Bilgisayarın Olumsuz Etkileri... :)

•Modeminizi kapattığınızda içinizde bir burukluk hissediyorsanız;
•Defterinizdeki tüm adreslerde "@" işareti varsa;
•İnternet erişimi olmadığı için annenizle haberleşemiyorsanız;
•Telefon faturanız 2 sayfadan fazlaysa;
•Gülümsediğinizde başınızı yan çeviriyorsanız;
•Aileniz devamlı olarak iletişimin önemini vurguluyorsa;
•Kelime işlemcinizle bir şeyler yazarken her noktadan sonra "com" yazıyorsanız;
•"0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,A,B,C,D,..." diye sayıyorsanız;
•Rüyalarınız 256 renkse;
•Uyumaya çalışırken sleep(8*3600) diye düşünüyorsanız;
•Asansöre bindiğinizde gitmek istediğiniz kata ait düğmeyi çift tıklıyorsanız;
Acilen bir psikoloğa gidip tedavi görmenizi öneririz.

TeamViewer 5.0 Fuul İndir

TeamViewer ile internet üzerinden herhangi iki bilgisayar arasında bağlantı oluşturup, yönetim işlemi yapabilirsiniz. TeamViewer kullanabilmek için sadece iki tarafın da yazılımı kurması yeterli. Sonra kolaylıkla ve herhangi bir firewall ayarı yapmadan kolaylıkla karşı bilgisayara ve masaüstüne bağlanabilirsiniz. Crack
mevcuttur.

                             http://hotfile.com/dl/31640916/e29a845/TeamViewer_5.zip.html

Windows 7 Fenerbahce Teması İndir

Fenebahçelıler için özel hazırlanmış,ve bence mükemmel ses ve görüntülere sahip olan bir tema.
Temanın içinde Fenerbahçe duvar kağıtlarıFenerbahçeye ait seslerve Daha fazlası
alt

6 Eylül 2010 Pazartesi

Bilgisayarlar Neden Çöker Hiç Merak Ettiniz mi?

Bilgisayarlar neden çöker hiç merak ettiniz mi? Bu yazımızda, bilgisayarlarda yaşanan çökmenin bazı nedenlerini ele aldık.


Tüm bilgisayar kullanıcılarının yaşadığı bir deneyimdir bilgisayar çökmesi. Çok önemli bir proje üzerinde çalışıyorsunuzdur, kaydetmediğiniz verileriniz vardır ya da oyunun en heyecanlı yerindesinizdir ve birden bilgisayar çöker. Ya bilgisayarı tekrar başlatmanız gerekir ya da sil baştan format atmanız gerekir. Tabi kaydetmediğiniz verileriniz de bu şekilde kaybolabilir.

Bilgisayarların çökme nedenleri arasında, uygulamaların çakışması, en sık rastlanan nedenlerdendir. Aynı hafıza üzerinden farklı iki uygulamayı çalıştırmayı deniyorsanız ve bilgisayarınız çöküyorsa, bunun nedenleri arasında yazılım ya da donanım sorunu bulunabilir. Hafıza hataları (memory error), bilgisayar çökmelerinde karşınıza çıkabilir.

Ek sistem kaynağına ihtiyaç duyan uygulama, mevcut hafıza limitleri dışında yazılım kaynağını kullanmayı deneyebilir ve bu da bilgisayarın çökmesine neden olabilir. Aslında, çökmenin nedeni, işletme sisteminin sistemi koruma çabası olabilir.

Bazı yazılımlarda önceden belirlenmiş sınırlı verilerin girmesine olanak tanınır. Eğer kullanıcılar, kendi istedikleri verileri girmeye çalışırlarsa yazılım çöker. Bu çökmenin yaşanması güvenlik açısından önem taşır çünkü sistemde sorunlar oluşturmaktansa, geçici bir çökme yaşanması daha iyidir.

Eğer çalıştırmayı istediğiniz yazılım donuyorsa ve bilgisayarınızda başka bir işlem yapamıyorsanız. Ctrl-Alt-Delete tuşlarına aynı anda basarak “Windows Task Manager” (Windows görev yöneticisi)’nden donmuş olan yazılımı kapatabilir, diğer işlerinizi yapmaya devam edebilirsiniz.

Oynanan bilgisayar oyunlarında da bazı sorunlar yaşanabilir. Ancak iyi bir bilgisayar oyunu, çökme yaşamanıza nede olmaz. Hafıza kullanım hataları, iyi oyunlarda daha azdır. Diğer sorun yaratan oyunlar için ise, zaman zaman yamalar piyasaya çıkarılır.

Bazen tüm işletim sistemi çökme yaşayabilir. Böyle bir durumun yaşanması için, işletim sisteminizin en önemli kısmı olan Kernel seviyesinde ciddi bir hata olması gerekir. Kernel, donanımınızın en önemli parçasıdır. Diğer yazılımların ise Kernel’e göre önemi daha azdır ve bu yazılımlarda yaşanan hataların telafisi de yüksektir.

Günümüzdeki uygulamaların birbirinden yalıtılmış bir şekilde çalışmasından dolayı, Kernel’de hata oluşması ihtimali minimum seviyeye indiriliyor.

5 Eylül 2010 Pazar

Sony Rolly Dans Eden Müzik çalar

  Soni yaparsa tam yapar                                                               

Logo Muhasebe Görsel Eğitim Seti Türkçe

1985 yılından bu yana şirketlerin verimliliğini arttırmaya yönelik çözümler üreten LOGO, bugün Türkiye yazılım sektörünün lideri. LOGO, bir yazılım ürünüyle birlikte verilen hizmetin yazılım ürününün firma
ihtiyaçlarını karşılaması açısından en az o ürün kadar önemli olduğuna inanıyor
Bu çerçevede, her biri LOGO’nin iş ortağı olarak bayi ağı ve kanal yapısı ile Türkiye’nin her yerine aynı hizmet anlayışını taşıyor. LOGO yıllara dayanan bilgi ve teknoloji birikimini, onbinlerce kullanıcının katkılarıyla işleyip KOBİ’lere en iyi çözümleri sunmakta kullanıyor. LOGO’nin KOBİ’lere sunduğu ticari otomasyon çözümleri Alınteri ve Logo Klasik Serisidir. Her iki ürünle LOGO, ticari yazılım pazarına yeni standartlar getiriyor.Başta kolay kullanım olmak üzere, Alınteri ve Logo Klasik Serisinin her yönüyle LOGO avantajlarını taşıdığını göreceksiniz. Alınteri’nin tüm işlevleri ve raporları küçük işletmelerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Logo Klasik Serisi’nin tüm özellikleri orta ölçekli işletmelerin ihtiyaçları değerlendirilerek, kolay öğrenim, kolay kullanım prensipleri doğrultusunda hazırlanmıştır.
LOGO, “Müşteri Odaklı Pazarlama” çalışmaları ile kullanıcılarının ihtiyaçlarını birebir örten esnek ürünler oluşturuyor. Müşterilerinin kullandıkları ürünü bilen, nitelikli eleman ihtiyacını da geliştirdiği LSU (LOGO Sistem Uzmanı) sertifika sistemi ile karşılıyor. Bununla birlikte tüm Türkiye’ye yayılan “Yetkili Eğitim Merkezleri” ve Yetkili Destek Merkezleri” ile kullanıcılarının eğitim ve destek ihtiyaçlarına yanıt veriyor.


http://hotfile.com/dl/67013866/3881b57/Logo_niko06.part1.rar.html

http://hotfile.com/dl/67013865/09e6da2/Logo_niko06.part2.rar.html