20 Eylül 2010 Pazartesi

iTunes 10 Media Oynatma Programı İndir

iTunes yazılımı; artık hem Mac hem de Windows işletim sistemleri için mevcut olan, birçok ödül kazanmış bir dijital müzik programıdır.

iTunes Music Store (Müzik Mağazası); Windows işletim sistemi kullanıcılarına, Mac kullanıcılarının oldukça sevdiği aynı çevrimiçi müzik mağazasını; aynı müzik katalogları, aynı kişisel kullanım hakları ve 99 cent'lik şarkı ücretleriyle birlikte sunar. En tanınmış müzik şirketlerinden ve iki yüzden fazla bağımsız markadan alınan
şarkılarla birlikte iTunes Music Store (Müzik Mağazası) katalogu, artık 1.000.000'dan fazla şarkıyı kullanıcılara sunmaktadır.
iTunes yazılımı; kendisini Mac kullanıcıları için en iyi dijital jukebox programı haline getiren, birçok harika özelliği içerir.
Programın bu özellikleri arasında; herhangi bir ekstra özellik için saklanmış olan ücretlendirme problemi olmadan tamamen ücretsiz bir indirme seçeneği; müzik CD'lerinden MP3 ve mükemmel kaliteli AAC formatlarına dönüşüm; akıllı çalma listeleri; 250 adetten fazla ücretsiz internet radyo kanalı; CD'lere ve MP3 CD'lerine özel çalma listeleri yazdırabilme; tüm müzik koleksiyonunu yedekleyebilmek için DVD'lere içerik yazdırabilme; Rendezvous özelliği sayesinde, herhangi bir ağ ya da çapraz platform üzerinde, müzikleri paylaşabilme gibi özellikler bulunur.

iTunes 10 sürümünde yapılan yenilikler ve düzeltmeler:

Müzik temalı sosyal Ping eklendi.

Çeşitli ikonlar yeniden düzenlendi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder