23 Aralık 2010 Perşembe

Super Internet TV Premium Edition 2011 v8.1

Açıklama :Super Internet TV Premium Edition 2011 v8.1 + Serial

15.81 MB

TV kartı olmadan internet Bağlantınızı kullanarak Dünyadaki bütün kanalları Türkiye dahil izlemenize olanak tanıyan programın bir araçtır.

Adında anlıyacağınız üzere internetten, TV kartı olmadan internet Bağlantınızı kullanarak Dünyadaki bütün kanalları Türkiye dahil izlemenize olanak tanıyan programın Full versiyonudur.

Dünyada en çok tercih edilen programlardan biri.nternet üzerinden 800 den fazla kanalı seyredebilirsiniz ve 1000 den fazla radyo kanalını dinleyebilirsiniz.Bazı kanallar REALPLAYER bazıları ise MEDIA PLAYER üzerinden çalışıyor.Ama programdan tam olarak yararlanmak için "Realplayer" ve "Media Player" programlarının olması lazım. Tv kartı olmadan bütün kanalları internet bağlantısı çekiyor.Özellikleri; 800 den fazla TV kanalı, 1000 fazla radyo kanalı, herhangi bir ücret yok, kanal listesi güncelleştirmesi, tam ekran özelliği...

1900'den fazla çevrim içi TV kanalını alabilen internet televizyonu ve radyo çalar programı olması için tasarlanmış bir uygulamadır. Super Internet TV; 1900'den fazla çevrim içi televizyon kanalını izlemenize ve 100'den fazla ülkeden 5000'den fazla çevrim içi radyo istasyonu dinlemenize imkan tanır.Super Internet TV ile, tüm kanallar sizin internet bağlantınız üzerinden yayımlandığı için, bir TV çalar kartına ihtiyaç yoktur.

Bu yazılım otomatik TV istasyon güncellemeleri ile birlikte gelir, böylece hiç bir zaman eskimiş olmaz. Eğer lisan veya alternatif programları örenmekle ilgileniyorsanız, bu sizin için iyi bir seçenektir!



http://hotfile.com/dl/93420943/23ccc4d/Super_Internet_TV_Premium_Edition_2011_v8.1__Serial.rar.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder