25 Haziran 2010 Cuma

Advanced SystemCare PRO 3.5.0.7.0.6




Dünyanın En İyi Yardımcı Sistem Üstün PC Sağlığı



Gelişmiş SystemCare PRO (eski Gelişmiş WinodwsCare Professional) her zaman-, tüm anti-in-one PC Sağlık Servisi ile otomatik-spyware, gizlilik koruma, performans tune-up ve sistem temizleme yetenekleri üzerinde sağlar. Bu güçlü ve ödül hassas takım düzeltmeler inatçı hataları kazanan, karmakarışık çıkışı, temizler İnternet ve
download hızları optimize, kişisel güvenlik sağlayan ve otomatik olarak bilgisayar performansını maksimum tutar.
Temel Avantajlar
Bu yeni PC Yine New Feeling tadını çıkarın!
En son Windows sistemi ortamı için tasarlanmıştır. PC’nizi daha yüksek hız ve güvenilirlik sağlar.
Güçlü Sabit Disk Defrag ve Optimizasyon Yeni!
Yüksek hızlı sabit disk kadar sürücüleri birleştirmek için fonksiyon dolandırmak 10 kat daha hızlı diğer disk birleştirme araçlarını daha. “SmartDefrag” disk optimizasyon Kapsar sabit diskler daha hızlı ve daha az gelecekte parçalanmış olması hale getirmek için.Nesil Kayıt Derin Temizlik ve Optimizasyon Yeni!Güvenle kayıt önemsiz temizler, kompakt kayıt bloats ve birleştirmek maksimum performans için tüm kayıt defteri.Bulur ve düzeltmeler kayıt hataları başkalarının Derin Tarama “teknoloji” ile özledim.
Otomatik Çalışma Amaç New!Sadece yükleyin ve unutun. Bu güçlü programını sürekli, otomatik olarak ve sessizce PC’nizde arka planda çalışır. Size program olarak veya ayarlayabilirsiniz, sadece otomatik olarak bilgisayarınıza boşta çalışalım.Ekstra Koruma Geliştirilmiş PC Güvenlik Savundu!Algılamak ve Windows güvenlik ortamı analiz eder. Tarar ve spyware ve adware güncel tanımlama dosyaları kullanarak kaldırır. Bilgisayarınızda zararlı öğeler yüklemesini, casus yazılımlara ve korsanlara korsan önler. Siler ve güncellemeleri PC’nizin etkinlik tarihi.Hızlı ve kapsamlı Temizleme Sabit Diskler için Geliştirilmiş!Eksik dosyaları temizleyerek, istenmeyen dosyaları yok, eski dosyaları silme ve gereksiz dosyaları kaldırarak sistem performansını artırır. Destekler temizleme gereksiz dosyaları üzerinde 50 farklı tipte.Peak Performance Geliştirilmiş at Your PC Running Keeps!Tam olarak nasıl, bilgisayar ve ağ yapılandırma kullanımı dayanarak sistemin güç, yerleşik unleashing tarafından Üstün sistem performansı ve üst internet hızı için Windows optimize eder. Bir iş PC, verimli iş istasyonu, bir eğlence merkezi, oyun makinesi, ya da bilimsel bir bilgi işlem PC’ye PC’nizi kapatır.Düzeltmeleri Çoklu Sistem Hataları GelişmişPC’nizin sabit tutar ve en yüksek verimlilikle çalışıyor. Sürekli sistem tıkanıklıklarını önleyerek ve çöker ortadan kaldırarak sistem konfigürasyonları onarır.



http://rs166l33.rapidshare.com/files/369087460/Advanced_SystemCare_PRO_3.5.0.7.0.6.rar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder