13 Haziran 2010 Pazar

Corel WinDVD 2010 Pro 10.05.298 Fuul



Corel WinDVD 2010 Pro 10.05.298

Corel WinDVD sayı DVD-ROM ve video için bir yazılımdır. Corel WinDVD DVD, BD ve DivX, Dolby Virtual Hoparlör, Hall Etkisi ve resmi iyileştirmek için filtre düzeltmek, kullanma seçeneği ile Dolby tam destek görüntüleme desteği ile en iyi multimedya oynatıcı diyebileceğimiz dahili film ansiklopedi içinde, burada oyuncu ve
yönetmenlerin ve birçok diğer özellikleri çok video oynatma en rahat film izlerken en iyi amaçlayan hakkında bilgi hazinesi bulabilirsiniz.

Özellikler:
Mükemmel video oynatma yerde
Oynatma Kalitesi büyüleyici
Büyük Ses Özellikleri
Universal Format Desteği
InterVideo Hall Etkisi
Çalışma High-Definition Audio ile
Office Ev sineması için
Teknoloji TrimensionDNM İleri
Desteklenen formatlar – Real Player, Quick Time, Windows Media, DivX 5,2 Pro, HD Audio, MPEG-4 AVC H.264 Ana Profili, 3GPP/3GPP2 & WMV-HD
Job Network
Dijital TV içeriği ile Destek
QuickClip2, Müzik Görselleştirme ve Mobil Teknolojisi.

ev sinema seyret favori videoları, masaüstü veya dizüstü. WinDVD akarsu İçeriğe UPnP ev ağları üzerinden bir büyük ekran HDTV ile TV’de DVD-ROM veya video dosyaları görüntülemek ve surround ses sağlar. Universal format desteği masaüstü bilgisayar, ve hemen hemen herşeyi izleyebilirsiniz dizüstü bilgisayar kullanıcıları güç tasarrufu özellikleri ve ayarlanabilir ayarları ile görüntüleme süresi geliştirmek anlamına gelir.

Oynatma Kalitesi büyüleyici
WinDVD yazılım özellikleri, Intel Core 2 Duo, Progressive De titreşim ve özel video efektleri işlevini destekleyen grafik ve Intel Clear Video nVidiaPureVideo hızlandırılması gibi üstün bir görüntüleme deneyimi sunar playback teknolojileri gelişmiş. yeni teknoloji TrimensionDNM, görüntünün yeniden kalitesini artırmak sağlar desteği.

Büyük Ses Özellikleri
WinDVD tüm büyük ses özellikleri içerir merkezi bir ses denetleyicisi sağlar. Dolby Digital, Dolby Headphone, Dolby Virtual Hoparlör, DTS Digital Surround Ses ve SRS TruSurround XT tam bir zaman dinleme surround ses sağlamak gibi özellikleri içerir.

Evrensel Format Desteği
İster video standart (standart tanımlı) veya DVD-Video, DivX, Real Player, 3GPP, QuickTime, Windows Media, AVI ve MPEG 4, BD, H.264 gibi yüksek (HD) çözünürlük biçimleri, – standart oynayabilirsiniz gelecek nesil diskler.

kurulum resimli













bizzat test ettim türkçe dil destegi mevcut

birlikde kurulan

QuickTimePlayer ilaç




http://rapidshare.com/files/382455211/WinDVDPro2010-PF.part2.rar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder