9 Ağustos 2010 Pazartesi

Volkswagen Gti Racing Fuul Pc Oyun İndir

GTI Racing oyundan görüntüler



Vosvos'tan New Bettle'a uzanan bir yolculuk

Çıktığı ilk günden beri ne kadar yaşlanmış olursa olsun, karizması hiç bir zaman kaybolmayan, sokakta, yolda gören çoğu kişide tebessüm ifadesi uyandıran, kullanan kimselerce yolda karşılaştıklarında özel selamlaşmaları olan bir taşıttan bahsediyorum; Volkswagen Bettle. Namı diğer Kaplumbağa.

Vosvos’un karizması yeter

GTI Racing, Techland firması tarafından tamamı ile Volkswagen araçlarını konu edinmiş bir yapım. Eski Kaplumbağa ve Golf’lerden en son model New Bettle’a kadar çeşitli Volkswagen araçlarını barındırmakta. Yapım ile On beşin üzerinde lisanslı Golf ve GTI, G60, R32 gibi spor ve efsaneleşmiş onlarca Volkswagen aracını kullanma şansını yakalıyoruz. Almanya, İtalya, İngiltere’nin de içinde bulunduğu altı ana bölgede 70 farklı yarış yapıyoruz. 25 Şampiyona’nın bulunduğu yapımda Drift, Drag, Lap yarışı gibi aktiviteler de bulunmakta.

Modifiye çılgını Kaplumbağa

GTI Racing, sınırlı şekilde modifiye yapmanıza da olanak vermekte. Sınırlı diyorum, çünkü seçenekler Need for Speed’de ki kadar fazla alt katagoriye ayrılmıyor. Modifiye meraklılarının yakından tanıyacağı Brembo, Eibach, Kamei, Remus, König, Zender gibi firmalar bulunmakta. Performans ve görsellik olarak ikiye ayrılan modifiye eklentileri için fazla beklentiye kapılmamak gerek. Zira beklenen etkileri sağlayamamaktalar. Yapımcı firmanın daha demo sürümünden itibaren gereçekçi sürüş dinamikleri yaratmaya çalıştık sloganı, malesef havada asılı kalıyor. Gerçekçi sürüşten öte, zaman zaman aracın aynı noktada sabit durduğu, yolun üzerinize geldiği ve sizin sağ sol yaptığınız izlenimi oluşabiliyor. Özellikle virajları alırken araçların davranışları fizik kuralları dışına çıkabilmekte.

Agresif rakipler

Demo’da had safhada görevini yerine getirmeyen yapay zeka, tam sürümde çok daha ilginç davranıyor ve agresifleşiyor. Diğer tüm araçalar size çarpmaktan, saldırgan bir tutum takınmaktan hiç çekinmiyorlar. Yapay zekadan kaynaklanan bir başka ilginçlikte, önünüzde ki araçların birden coşarak ufuk çizgisine gitmiş olmaları. Gerçekten bazen o kadar anormal hızlanıyorlarki aranızda ki farkı kapatmak çok güçleşiyor. Burada yarış öncesi araç için seçilen donanım özellikleri önem kazanıyor. Dişli büyüklüğü, aracın yere yakınlığı, amortisörlerin sertliği gibi bazı ayarlar yarış dinamiklerini çok fazla değiştiriyor. Genellikle her yarış için deneme yanılma yolu ile bulacağınız en ideal ayar sayesinde birinci mi, sonuncu mu olacağınız değişmekte.

40 Yıllık Vos’un hatırına
Genellikle arka planda çıp tıs-çıp tıs çalan ve vasatı aşamayan müziklere sahip olan yapımda, araç modellemeleri dikkat çekiyor. Belki de oyunun en çok üzerinde durulan noktası araç modellemeleridir. Parıl parıl parlayan Volkswagen arabaları göze güzel görünmekteler. Çevre modellemeleri üzerinde araçlar kadar durulmamış olsa da fena değiller. Eğer hazır parkurlardan sıkıldıysanız, eklenen editör ile kendi tasarımlarınızı yaratabilirsiniz. Unutmadan... Yaptığınız yarışları izlemekten zevk alıyorsanız şanslısınız. GTI Racing, replay görüntülerini AVI formatında kaydetmekte. Böylece oyundan bağımsız replay’leri izleme şansınız olmakta. Her ne kadar kusurlu yanları olsada, eski ve yeni araçları içermesi sebebi ile özellikle Volkswagen meraklılarının denemesi gereken bir yapım. Ülkemizde de satışı olan oyunu, Steam’den de temin edinebilirsiniz.

Sistem Gereksinimleri
İşlemci: AMD Phenom Triple Core 8750 Am2+ 2.4Ghz 3.5Mb 65Nm 95W 3600Mhz tray
Ekran Kartı: Palit Ati Radeon HD +870 X2 Crossfire
Anakart: MSI K9A2 Platinum
Ram: OCZ Flex XLC PC2-6400 800 Mhz 1Gb X 2
Sabit Disk: Seagate 2X1 Tb
Monitör: BenQ X2200W LCD
Güç Kaynağı: Tagan TG 600-U35 600W
Kasa: Asus Vento
Soğutma: Thermaltake Big Typhoon Cooler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder