3 Temmuz 2010 Cumartesi

Kaspersky İnternet Security 2010&Keygen





Kaspersky Antivirus 2010 ve Kaspersky İnternet Security 2010 + Keygen + Trial Reset

Kaspersky Anti-Virus ve Kaspersky Internet Security PC’niz için geleneksel antivirüs teknolojisi ve modern proaktif yöntemler optimal birleşimi yoluyla bir koruma niteliksel yeni seviyesi sunmaktadır. Ürünler yüklemek ve kurulum kolay, onlar daha büyük bir fırsat kullanıcılarının bireysel ihtiyaçları altında çalışmak uyum sağlar.
Programlar sadece sorunsuz işletim sistemleri ailesi, Microsoft Windows ile entegre olmayan farklı, ama diğer yazılımlarla uyum kişisel bilgisayarları korumak için.
İçerik 11.03.2010 tarihinde:
* Kaspersky Anti-Virus Build 2010 9.0.0.736 CF2 (, German, Russuan English);
* Kaspersky Internet Security 2010 Build 9.0.0.736 CF2 (İngilizce, Almanca, Russuan);
* İlaç ve ek araçları (tuşları, Trial Reset, Kaspersky Güncelleyici, KL Anahtar Viewer);
üç dilde * Kullanım kılavuzları ve nasıl sıfırlanır ve deneme etkinleştirin.
11.03.2010 Güncelleme:
* 11/03/2010 ve “kara liste” altında tuşları Güncelleme. Yıl: 2010
Developer: Kaspersky Lab
Dil: İngilizce, Rusça, Almanca
Tabletka: Mevcut
Kaspersky Anti-Virus geleneksel antivirüs teknolojisi ve modern proaktif yöntemlerin en uygun kombinasyonu ile PC’niz için bir koruma niteliksel yeni düzeyi sağlar. Ürünü yüklemek ve yapılandırmak kolay, bu fırsatla kullanıcıların bireysel ihtiyaçlarına göre çalışma uyum sağlar. Programı sadece sorunsuz işletim sistemleri ailesi, Microsoft Windows ile entegre değil seçkin, ancak diğer yazılımlar ile uyumluluk (örneğin, güvenlik duvarları) kişisel bilgisayarları korumak için. anında Yeni özellikler: Kontrol e-posta ve Internet trafiği, yeni kötü amaçlı programlara karşı proaktif savunma, karmaşık teknolojileri optimize antivirus malware “rootkit yeni türlerinden” Koruma tarama; Otomatik veritabanı güncellemeleri. Ana fonksiyonları: Virüs, Truva atları ve solucanlar Koruma, adware spyware ve diğer kötü amaçlı yazılım, çıkarılabilir medya türleri veri virüs kontrol gelen; Test ve Tedavi arşivlenmiş dosyaların; belgeleri tehlikeli makrolar Microsoft Office kadar izleyin; İptal Bilgisayarınızdaki istenmeyen değişiklikler.
      Kaspersky Internet Security PC’niz için geleneksel antivirüs teknolojisi ve modern proaktif yöntemler optimal birleşimi yoluyla bir koruma niteliksel yeni seviyesi sunmaktadır. Ürünü yüklemek ve yapılandırmak kolay, bu fırsatla kullanıcıların bireysel ihtiyaçlarına göre çalışma uyum sağlar. Programı sadece sorunsuz işletim sistemleri ailesi, Microsoft Windows ile entegre değil seçkin, ancak diğer yazılımlar ile uyumluluk (örneğin, güvenlik duvarları) kişisel bilgisayarları korumak için. anında Yeni özellikler: Kontrol e-posta ve Internet trafiği, yeni kötü amaçlı programlara karşı proaktif savunma, karmaşık teknolojileri optimize antivirus malware “rootkit yeni türlerinden” Koruma tarama; Otomatik veritabanı güncellemeleri. Ana fonksiyonları: Virüs, Truva atları ve solucanlar Koruma, adware spyware ve diğer kötü amaçlı yazılım, çıkarılabilir medya türleri veri virüs kontrol gelen; Test ve Tedavi arşivlenmiş dosyaların; belgeleri tehlikeli makrolar Microsoft Office kadar izleyin; İptal Bilgisayarınızdaki istenmeyen değişiklikler. Ayrıca, yüksek kaliteli güvenlik duvarı ve ebeveyn denetimi içerir.
          Kaspersky Updater 3.2.0.2 GUI 2.1.0.38 ile – Güncelleme programı indirmek ve bir dizine güncellemeleri veritabanları ve Kaspersky Lab uygulaması modüllerini kurtarmak tasarlanmıştır. C seçili Kaspersky Lab uygulamaların ağ veya ev bilgisayarında yüklü indirebilirsiniz güncellemeleri anlamına gelir. Yeni yeteneği indirilen veri tabanı ve avtopatchi bir yerel klasörü bir ağ listesi, bilgisayar veya flash-medya üzerindeki dosya sistemine bir sürücü olarak bağlı kurtarmak zorunda. Utility güncellemeleri ve makaleler bu bölümde test modunda sağlanır! Programa GUI arabirimi eklendi.

KL Key Viewer 4.0.0.0 – Bir program anahtarlarını görüntülemek için. Daha fazla bilgi için ekran bakın.

Skins – Kaspersky Anti-Virus için Temalar. Dağıtılan sürümleri, orada kurulum için talimatları vardır.



http://hotfile.com/dl/33837626/42c05ac/Kaspersky_Internet_Security.part1.rar.html

http://hotfile.com/dl/33837628/100c55a/Kaspersky_Internet_Security.part2.rar.html

Kaspersky Kis/Kav Key Tüm Versiyonlar (05 Haziran 2010)


http://hotfile.com/dl/46595038/cdb866a/kaspersky-.rar.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder