12 Temmuz 2010 Pazartesi

Need for Speed Porsche Unleashed (Portable)




Need for Speed Porsche Unleashed (Portable)

Oyun inşaat açısından, Porsche Unleashed en sık NFS olarak en iyi gayret Dördüncü tekil araç marka ve yükseltmek ve tarih ve motor fonksiyonların hem bilgi derinliği derinleştirmek getirmek için işbirliği var olduğunu müjdeledi.

Tarihsel videolar ve Porsche araçların eski fotoğrafları birçok fotoğraf özellikleri. Evrim kavramı pek çok insan için bir isabet, birçok yeni Porsche hayranları oyun akademik ve Porsche araba derinliği yüksek düzeyi nedeniyle oluşturmak oldu. .Fabrika Sürücü aynı zamanda farklı bir tür olduğunu dışında performans ve bazı slaloms, hız yarışları, teslimat, vb üstün ilgisi açlması.

Need for Speed Porsche Unleashed için simülasyon yarış oyunları üzerinden dünyaya açılan kapısıdır. 1999 yılının daha sonra yarısında çıkan, bu oyun.Uzak araç davranış ve kontrolü için yüksek detay için nefes s herkes aldı. Oyundaki grafik hiçbir ekstra sıradan çok daha düşüktür. Oyun oyuncu Porsche neredeyse her modeli şirket yaptı sürücüye seçenekleri sunar. Oyunun inanılmazlık araçların kendisidir. Arabalar onun inricate deatils için mekanik sürüş açısından aşağı çalışıldı. Her Porsche son derece gerçek hayat meslektaşı yakın davranır. Porsche Unleashed ve öncül büyük ölçüde aynı kalır: Sürüş ve yarış spor arabalar. Ancak, oyunun sadece araçlar yarış olarak Porsche sunmaktadır. Arabalar gerçekçi başka bir Need For Speed oyunlar için (serisinin ilk oyun dahil) ve daha farklı ele Porsche parçaların derinlemesine bir katalog içinde olduğunu span yıl boyunca. Her ne kadar oyun Hot Pursuit ve High Stakes polis Chases miras, özellik oldukça basit ve sadece Fabrika Sürücü modunda görülmektedir () Modu bakın.



http://hotfile.com/dl/32444385/a1966c0/Portable_NFS_Porsche_Unleashed.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/32447755/882d3bb/Portable_NFS_Porsche_Unleashed.part2.rar.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder